Bemer - din dagliga friskvård i ditt eget hem!

Fysikalisk vaskulär terapi BEMER
Vi på Osteopatkliniken är medical business partner för fysikalisk vaskulär terapi BEMER. BEMER fysikalisk vaskulär terapi är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER stimulerar fysikalisk en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Pro baseras på forskningens senaste resultat.
I sina program använder Bemer en världsunik signalstruktur, utvecklad för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen. 

BEMER-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturligt reglerande mekanismer. BEMER används oberoende av symptom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER som friskvård till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten. Därför använder vi BEMER-terapi i vår terapeutiska verksamhet! 

Du kan hitta mer information om BEMER här.